Φόρτωση Εκδηλώσεων

Ημερίδα με θέμα: «ΟΝΕ: Προοπτικές και Προκλήσεις για μια Νέα Οικονομική Αρχιτεκτονική»25/6/05 Ημερίδα με θέμα:
«ΟΝΕ: Προοπτικές και Προκλήσεις για μια Νέα Οικονομική Αρχιτεκτονική»

Το ΙΝΕΡΠΟΣΤ σε συνεργασία με το Euro50 Group αναγνωρίζοντας τις προοπτικές και τις προκλήσεις που δημιουργεί η θεσμική συγκρότηση και λειτουργία της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης, διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «ΟΝΕ: Προοπτικές και Προκλήσεις για μια Νέα Οικονομική Αρχιτεκτονική».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο 25 Ιουνίου 2005, μετά την ετήσια Συνεδρία του Euro50 Group που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 23 και 24 Ιουνίου.

Στη συζήτηση συμμετείχαν διεθνείς προσωπικότητες όπως, μεταξύ άλλων, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας και σήμερα Πρόεδρος του Euro50 Group Edmond Alphandery, ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Μ. Βρετανίας Kenneth Clarke και σήμερα μέλος της Βουλής των Κοινοτήτων, οι καθηγητές Daniel Cohen, “Ecole Normale Superieure”, Richard Portes London Business School και Πρόεδρος του Center for Economic Policy Research καθώς και ο Διευθυντής του Center for European Policy Studies, Daniel Gros.
Από ελληνικής πλευράς, παρευρέθησαν και μίλησαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Πέτρος Δούκας, ο πρώην Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και Πρόεδρος του ΙΝΕΡΠΟΣΤ Γεράσιμος Αρσένης και η Διευθύντρια του Κέντρου Ανάπτυξης του ΟΟΣΑ και μέλος του Euro50 και ΙΝΕΡΠΟΣΤ, καθηγήτρια του Παν/μίου Αθηνών, Λούκα Κατσέλη.
Πληροφορηθείτε για το αναλυτικό Πρόγραμμα των εργασιών, τη λίστα των συμμετεχόντων και το δελτίο τύπου.

Print this pageEmail this to someoneShare on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedIn

Ζάππειο Μέγαρο

Ζάππειο Μέγαρο, Αθήνα, 10557 Greece